Haberler

Kepsut'ta Yangınzede Aileye Başkan Morali

Güncelleme:

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, evleri yanan aileye Belediye Başkanı İsmail Cankul sahip çıktı.

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde evleri yanan aileye Belediye Başkanı İsmail Cankul sahip çıktı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İsaalan Mahallesinde çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen evi mahalleye giderek yerinde inceledi. Ev sahibi Cemil İnce ile görüşen Başkan Cankul, gereken yardımın yapılması için tüm işlemleri başlattığını ve bir an önce mağduriyetin giderilmesi için çalışmaları bizzat takip edeceğini söyledi. İlçe merkezindeki olayda geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangında ev tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Ev sahibi Cemil İnce, evde oturanların o gün tesadüf eseri Kepsut merkezdeki halk pazarında olduklarını ve evde bulunmadıklarını bu yüzdende herhangi bir can kaybının yaşanmadığına sevindiklerini kaydetti. Cemil İnce, "Evde yangın çıktığını komşularımız evin çatısı göçtükten sonra anlayabilmişler. Bu yüzden söndürme çalışmalarına geç kalınmış ve ev tamamen kullanılamaz hale gelmiş" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Cankul, evdeki incelemelerinin ardından vatandaşlarla sohbet etti. Yangınzede aile ve ev sahibi Cemil İnce kendilerine sahip çıkan Belediye Başkanı İsmail Cankul'a teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Cankul Balıkesir Kepsut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title