Haberler

Yaman İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Güncelleme:

Gaziantep İl Müftü Yardımcılığı'na tayini çıkan Hilvan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Tayini gelen Hilvan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman için düzenlenen gece ilk olarak Yaman'ın görev yaptığı süre içerisindeki faaliyetlerini anlatan slayt gösterim ile başladı.

Mesai arkadaşlarının düzenlediği programda duygulandığını ifade eden Yaman burada yaptığı konuşmasında, Hilvan'ın kendisi için ayrı bir yeri olacağını söyledi.

İlçe halkının her zaman kendilerine sıcak kanlı bir yaklaşım sergilediğini de sözlerine ekleyen Yaman, "3 yıldır Hilvan'da görev yapmaktayım, Biz burada sevgi saygı gördük ve bu sevgiye saygı göstermeye çalıştık. Hilvan'da görev yapmaktan dolayı gerçekten memnun kaldım. Buradaki görev süremi, müftülük hayatım boyunca tatlı anı olarak hatırlayacağım. Buradan ayrılırken gördüğümüz güzel yerleri, güzel insanları unutmayacağız. Hilvan benim hayatımda çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. İlçe halkının hoşgörüsü sayesinde hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bizi her zaman muhabbetle kucakladılar. Bugün burada veda yemeğinde gösterilen ilgi de gerçekten çok güzel. Burası benim meslek kariyerimde asla unutmayacağım bir ilçe ve ayrı bir yeri var" diye konuştu.

Gecede Yaman'ın ardından Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Beledıye Başkanı Aslan Ali Bayık ve İl Müftüsü İhsan Açık birer konuşma yaparak Yaman'a bundan sonraki yaptı.

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Ben müftümüzün Hilvan'da elinden geleni yaptığına inanıyorum. Samimi olarak görev yaptı. Din görevlilerinin ve tüm Hilvan halkının gönlünde taht kurmuştur. Allah kendisinden razı olsun. Kendisine yeni görev yerinde, ailesiyle beraber sağlıklı, huzurlu ve başarılı görevler diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Müftü Yaman için düzenlenen veda yemeğine Hilvan İlçe Kaymakamı Ahmet Özay, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, İl Müftü Yardımcısı Rıfat Çevik, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Gündüz, Siverek Müftü vekili Sani Soytürk, daire amirleri ve müftülük personeli ilçede görev yapan Din Görevlileri katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Aslan Ali Bayık Şanlıurfa Hilvan Müftü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title