Haberler

Yalovalı Raketler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 13-16 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara Mamak Spor Salonunda organize ettiği Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na Yalovalı raketler damgasını vurdu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 13-16 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara Mamak Spor Salonunda organize ettiği Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na Yalovalı raketler damgasını vurdu.

Erkekler kategorisinde Yalova Belediyespor takım halinde şampiyon olurken, bayanlarda ise Türkiye beşincisi oldu. 24 Bayan 24 Erkek takım olmak üzere 350 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada tek erkeklerde Yalova Belediyespor'dan Umut Emre Başsan birinci, Turgay Şirzat Yılmaz ikinci, Bilal Selim Tok'da üçüncü olarak kupa ve madalyalara ambargo koydu. Çift bayanlarda Yalova Belediyespor'dan Çiğdem Köse-Aybala Koçal ikilisi Yıldızlar Türkiye ikincisi oldu.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Masa Tenisi Milli Takım antrenörü Bayram Ali Yıldız'ın ve yetiştirdiği sporcuların Yalova'mıza ve ülkemize büyük bir sevinç ve gurur yaşattığını söyledi.

Yalova Belediyespor masa tenisi antrenörü Bayram Ali Yıldız, elde edilen sonuçlarda Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ın desteğinin önemine vurgu yaptı ve sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutlarken, Hedeflerinin her zaman daha ileri olduğunu dile getirdi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yalova Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title