Haberler

Yalova Temizlik Işçisinin Örnek Davranışına Altın Ödül

Temizlik işçisinin örnek davranışına altın ödülYalova'da sokakta temizlik sırada yerde biri 30 bin, diğeri 20 bin olmak üzere toplam 50 bin liralık çek bulan ve bu çekleri sahibine teslim eden Yalova Belediyesi'nde görevli Ayhan İnatlı, Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman tarafından iki...

Temizlik işçisinin örnek davranışına altın ödül

Yalova'da sokakta temizlik sırada yerde biri 30 bin, diğeri 20 bin olmak üzere toplam 50 bin liralık çek bulan ve bu çekleri sahibine teslim eden Yalova Belediyesi'nde görevli Ayhan İnatlı, Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman tarafından iki çeyrek altınla ödüllendirdi. Yalova Belediyesi'nin temizlik işleri personeli olan Ayhan İnatlı, geçen ay çalışırken yerde biri 30 bin diğeri ise 20 bin olmak üzere toplam 50 bin liralık çek buldu. Ayhan İnatlı, sahibini bularak çekleri iade etti. Duyarlı personeli makamında ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ayhan İnatlı ile gurur duyduklarını söyledi. Salman, "Ayhan belediyede bizim mesai arkadaşımız ve yaptığı işin hakkını veren, evine götürdüğü ekmeği alın teriyle sonuna kadar hak eden arkadaşlarımızdan bir tanesi. Öbür taraftan Ayhan benim 35- 40 senelik dostum. Aramızda zaman zaman güzel diyaloglar, espriler de olmuştu. Ben de haberi okuyunca duygulandım. Benim için de sürpriz olmadı. Ayhan verdiği sözü sonuna kadar tutmuş bir insan. İnsanlık erdemi neyi gerektiriyorsa yapmış birisi. O yüzden iki tane bulduğu 30 binlik ve 20 binlik çeki iade etmesi beni şaşırtmadı. Kendisine yakışan bir hareketti" dedi. Ayhan İnatlı'yı hem yılın personeli hem de ayın personeli seçtiklerini söyleyen Başkan Salman, "Biz belediyede her ayın personelini seçiyoruz. Benim için bu davranışıyla Ayhan hem ayın hem de yılın personeli çünkü yaptığı davranış Yalova'ya değil Türkiye'ye örnek bir davranış. Kendisi 'Allah bana haram para nasip etmesin' demiş. Bu sözü de çok güzeldi. Bir, ayın personeli biri de yılın personeli için ödül veriyoruz" diye konuştu. Ayhan İnatlı da Başkan Salman'a teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vefa Salman Yalova Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title