Haberler

Yalova Müftüsü Düzce'de

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2015 Yılı Ramazan ayı Kardeş Şehir Projesi kapsamında, Ramazan Ayında yurt çapında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Yalova İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Düzce’ye bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2015 Yılı Ramazan ayı Kardeş Şehir Projesi kapsamında, Ramazan Ayında yurt çapında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Yalova İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Düzce'ye bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu.

Yalova İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü ilk olarak Müftülüğü ziyaret ederek Müftü Selami Emen ile görüştü. Ardından ise Merkez Cedidiye Caminde cemaate seslenen Müftü Üskülüplü, iyilik temasına vurgu yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Üskülüplü Yalova Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title