Haberler

Yalova Milli Eğitim Müdürü, Çiçeklerin Gelirini Gazze'ye Bağışladı

Güncelleme:

Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, görevine yeni başlaması dolayısıyla kendisine gönderilen çiçeklerin satışından elde edilecek geliri, Gazze'ye bağışladı.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, görevine yeni başlaması dolayısıyla kendisine gönderilen çiçeklerin satışından elde edilecek geliri, Yalova İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.

Müdür Yardımcıları Ali Tosun ve Ahmet Aydın ile kendilerine gelen çiçekleri, dernek yöneticilerinden Mustafa Yumuk'a teslim eden Mete, İsrail'in Gazze'de tam bir vahşet uyguladığını söyledi.

Bölgede öldürülen insan sayısının 700'lere dayandığını, yaralı sayısının ise 5 bini bulduğunu dile getiren Mete, şöyle konuştu:

"Siyonist katiller, evleri, camileri, okulları ve hastaneleri vuruyor, doktorları, sağlık çalışanlarını, gazetecileri, yaşlıları, çocukları ve anneleri öldürüyor, plajdaki çocukları füze ile havaya uçuruyor. Maalesef dünya sessiz bir şekilde bu alçakça katliamı seyrediyor. Bazı ülkeler ise kendini savunma adına İsrail terör devletine destek açıklamaları yapıyor. Bunlar insanlık adına utanç verici, çok acı şeyler. İnşallah, insanlık vicdanının sesine kulak verir de bu vahşet son bulur. Allah tüm mazlumların yardımcısı olsun. Ben ve müdür yardımcılarım görevimize kısa bir süre önce başladık. 'Hayırlı olsun'a gelen hemşehrilerimiz de sağ olsun bir çok çiçek göndermişler. Bizler de yaşanan bu insanlık dramına dikkati çekmek ve Filistinli kardeşlerimize bir nebze olsun destek vermek amacıyla sağlanacak geliri Gazzeli mazlumlara gönderilmesi amacıyla çiçekleri, İHH yetkililerine teslim ettik."

Yumuk ise Mete ve yardımcılarına duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür etti. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Ali Tosun Yalova İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title