Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediyesi tarafından "Her Mahallede Bir İftar" başlıklı etkinlikler kapsamında her akşam ayrı bir mahallede iftar veriliyor.

Altınova Belediyesi tarafından "Her Mahallede Bir İftar" başlıklı etkinlikler kapsamında her akşam ayrı bir mahallede iftar veriliyor.

Belediye Başkanı Metin Oral, Erzurum Mahallesi'ndeki Hasan Çavuş Parkı'nda düzenlenen programda, ramazan ayının gelmesiyle iftar ve sahur programları yapmaya başladıklarını söyledi.

Ramazan boyunca ilçe genelinde farklı yerlerde iftar yapacaklarını belirten Oral, sahurda da her gece bir eve misafir olacağını ifade etti.

Bu ayın, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan önemli zaman dilimleri arasında yer aldığını vurgulayan Oral, "Vatandaşlarımızla oruç açmak bizim için büyük bir mutluluk oluyor. Bu iftarlar sayesinde kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin pekişmesi sağlanıyor" ifadesini kullandı.

Altınova'da yol yapım çalışması

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, ilçenin köy yollarının sıcak asfaltla kaplandığını bildirdi.

Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy yollarının yapımının Soğuksu köyü girişine kadar geldiğini söyledi.

Asfaltlamadan dolayı Vali Selim Cebiroğlu, Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'e teşekkür eden Kaya, muhtarlar ve köylülerin bu çalışmalardan memnun kaldığını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Oral Altınova Erzurum Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title