Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Salman'dan Emniyet Müdürü Süvari'ye ziyaret.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi ziyaret etti.

Salman, ziyarette, Yalova Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Süvari'ye görevinde başarılar diledi.

Kentin güvenliği ve huzuru için kendisinin de üzerine düşen her türlü görevde emniyet güçlerine yardım etmeye hazır olduğunu belirten Salman, polis teşkilatında görev alan tüm çalışanlara başarılar diledi.

Süvari de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti.

AK Parti Yalova İl Başkanlığı Yürütme Kurulu oluşturuldu

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Yürütme Kurulunu oluşturduğunu bildirdi.

Öztabak, gazetecilere yaptığı açıklamada, haziran ayındaki genel seçimler için hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

Yalova'ya daha fazla hizmet edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Öztabak, "Yalovamıza yeni projelerin kazandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca devam etmekte olan projelerimizin bir an önce ve zamanında bitirilerek Yalovamıza kazandırılması için de gayretlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Öztabak, genel seçimler için de güçlü ve dinamik bir Yürütme Kurulu oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

Çiftlikköy'de zabıta denetimleri

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda fiyat tarifeleri, gramaj, hijyen ve genel kontrol denetimleri yaptı.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın sağlığının birinci öncelik olduğunu söyledi.

Fırınlarda fiyat tarifesine uyulup uyulmadığı, ekmek gramajlarına ve ruhsatların yanı sıra iş yeri temizliği gibi unsurlara da bakıldığını belirten Silpagar, "Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Kurallara uymayan işletmeler olursa Kabahatler Kanununa göre yasal işlemleri belediye olarak uygulayacağız" diye konuştu. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Vefa Salman Çiftlikköy Ak Parti Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title