Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Vali Cebiroğlu'nun bayram mesajı.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cebiroğlu, mesajında, Yalovalıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Vatandaşlara seslenen Cebiroğlu, "Millet olarak, heyecanla beklediğimiz, coşkuyla kutladığımız, kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin geliştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramı'na ulaşmış bulunuyoruz. Kurban Bayramınızı kutlar sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi diler sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Salman'ın bayram mesajı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Salman, mesajında şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı süresince Yalova Belediyesi olarak, kurban kesecek vatandaşlarımızın dini görevlerini yerine rahatça getirmeleri için birçok önlem aldık. Veteriner İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri müdürlüklerimizin personelleri bayram süresince daha aktif çalışarak ibadetlerinizi daha kolay ve doğru yapmanıza yardımcı olacaklar. Çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdüren İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, her zaman olduğu gibi kaza ve yangın olmaması temennisiyle görev başında olacak. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Yalova'da bayramlaşma programı

Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendiğini bildirdi.

Abban, bayramın birinci günü, 4 Ekim Cumartesi, saat 13.00'te Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde kamu kurum ve kuruluş mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşma yapılacağını kaydetti.

Abban, ardından protokol mensuplarının sırasıyla SHÇEK Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret edeceğini ifade etti. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Selami Abban Vefa Salman Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title