Haberler

Yalova'da Trafik Haftası Kutlanıyor

Yalova'da Trafik Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.

Yalova'da Trafik Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.

Trafik Haftası dolayısıyla belediye meclisi salonunda tören düzenlendi. Vali yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Mehmet Kalyoncu ve Belediye Başkan Vekili Nurettin Yılmaz'ın yanı sıra polisler, öğrenciler ve vatandaşlar programa katıldı. Emniyet Müdür Yardımcısı Ersin Deniz, "İlimizde 2013 yılı Nisan ayı sonu itibarı ile kayıtlı 50 bin 671 sürücü belgesi sahibi ve 42 bin 750 tescilli araç bulunmaktadır. Yalova genelinde polis ve jandarma sorumluluk sahasında toplam 140 personel ile trafik hizmetleri yürütülüyor. Buna ilaveten 26 fahri trafik müfettişi var. 2013 yılı içerisinde müracaatları alınan 35 kişinin daha eğitimden sonra müfettiş olması planlanıyor. Ayrıca genel hizmet polislerinden 123 personele trafik ceza ihbar tutanağı düzenleme yetkisi verilerek yollarda sürücülerin denetlendiklerinin farkında olmalarını planlıyoruz. Hedefimiz bu tür faaliyetleri toplumun tüm kesimleriyle gerçekleştirerek trafikten sorumlu kurum ve kuruluşların yanı sıra yazılı ve görsel medyanın katkısıyla tüm vatandaşlarımızın günlük yaşantılarında kurallara uymalarını sağlamaktır" dedi.

Ardından yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu verdi. Yalova'da yılın örnek trafik personellerinin ödülünü ise Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer takdim etti. Yalova'da yılın örnek otomobil sürücüsü Ayhan Gürbüz, ticari araç sürücüsü Recep Özer ve motosiklet sürücüsü Soner Karadeniz ise ödüllerini Belediye Başkan Vekili Nurettin Yılmaz'dan aldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kalyoncu Trafik Haftası Türk Göçer Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title