Haberler

Yalova'da İnşa Edilecek 2 Gölet Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun, Yalova'da inşa edilecek 2 gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Yalova'da inşa edilecek 2 gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, kamulaştırılan 2 göletin kentte katkı sağlayacağı belirtildi. Bu tesislerin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edecekleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Armutlu Sarpdere Göleti ile Armutlu Yumrudere Göleti için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi. DSİ Genel Müdürlüğünce düzenlenerek sunulan olurlar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. Olur verilen Armutlu Sarpdere Göleti ile 2 bin 130 dekar, Armutlu Yumrudere Göleti ile de 2 bin 880 dekar araziye su temin edilecek." - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Armutlu Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title