Haberler

Yalova'da Batan Tekne

Yalova'nın Armutlu ilçesinde, dün gece denize açılan teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmalarına devam ediliyor.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde, dün gece denize açılan teknenin batması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmalarına devam ediliyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mudanya Sahil Güvenlik ekipleri, teknenin batmasının ardından kaybolan Deniz Özkan Engin'i (38) bulmak için Armutlu'nun Kapaklı ve Fıstıklı ile Gemlik'in Karacaali köyleri açıklarında sabahın erken saatlerinden itibaren sürdürdüğü arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç alamadı.

Arama çalışmalarının hava kararana kadar devam edeceğini belirten yetkililer, kayıp kişinin bulunamaması halinde çalışmalara yarın sabahtan itibaren yeniden başlanacağını bildirdiler.

İstanbul'dan Armutlu'ya tatil için gelen 5 kişilik bir grup, tekneyle denize açılmış, denizin dalgalı olması nedeniyle tekne Kapaklı köyü açıklarında batmıştı. Teknede bulunan Mustafa Şen (35), Yağız Küçük (7) ve Deniz Özkan Engin (38) ile çocukları Deniz Ömer Engin (5) ve Güneş Engin (2) denize düşmüştü.  4 kişi çevredeki tekne sahiplerince denizden çıkarılmış, 5 yaşındaki Deniz Ömer Engin, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Deniz Özkan Engin ise denizde kaybolmuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mudanya Kapaklı Armutlu Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title