Haberler

Yalova'da 30 Engelliye Akülü Sandalye

Yalova Belediyesi, hayırsever İlhami Başkan ve Hüseyin Türengül'ün katkılarıyla 30 ihtiyaç sahibi engelliye düzenlenen törenle akülü sandalye verdi.

Yalova Belediyesi, hayırsever İlhami Başkan ve Hüseyin Türengül'ün katkılarıyla 30  ihtiyaç sahibi engelliye düzenlenen törenle akülü sandalye verdi.

Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Salman, burada yaptığı konuşmada bu tür sosyal sorumluluk projelerin yerel yönetimlerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Belediye başkanı olmadan önce ihtiyaç sahibi 80 tane engelliye akülü sandalyenin teslim edilmesine vesile olduğunu belirten Salman, "Her birimiz engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket etmek zorundayız. Ben her defasında ifade ediyorum. Engelli ve özürlü kelimelerini kullanmayı sevmiyorum. Bu insanlar özel insanlar. Bizim de kenti yönetenler olarak işimiz, özel insanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini arttırmaktır. Yalova'nın bu konuda Türkiye'ye örnek olması için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapma gayreti içerisindeyim" diye konuştu.

Cebiroğlu ve Salman daha sonra Hüseyin Türengül ve İlhami Başkan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Üskülüplü Raif Dinçkök Vefa Salman Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title