Haberler

Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında Çankırı'da şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankasının üstlendiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında Çankırı'da şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Çankırı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında kentte şehit çocuklarına 8 bilgisayar hediye edildiği bildirildi.

Açıklamada, Vali Vahdettin Özcan'ın şehit ailelerine yönelik, "Sizler her şeye layıksınız. Bu millet, şehadet şerbeti içen şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerini asla unutmayacaktır. Sizler başımızın tacısınız. Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Bilgisayarlar hepinize hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

Programa Vali Özcan ile eşi Leyla Özcan, vali yardımcıları Meral Demirbaş ile Hüseyin Demirbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, İl  Müdür Yardımcısı Bedriye Karakoç, kaymakam adayı Bekir Özen, Halk Bankası Çankırı Şube Müdürü Ümit Kürşad Bolat ile şehit aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Leyla Özcan Çankırı Türkiye Yerel Haberler

title