Haberler

Yalçın Tosun'un Öykü Dünyası CKM'de

Güncelleme:

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ve Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nin düzenlediği "Edebiyat Gündemi" bütün hızıyla devam ediyor.

15 Aralık Salı günü, saat 19.00'da, Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek söyleşide Yalçın Tosun ve Çağlayan Çevik Bir Nedene Sunuldum'un ışığında öykü dünyasının renklerini inceliyor.

Günümüz öykücülüğünün parlayan imzalarından Yalçın Tosun okurlarıyla buluşuyor. Yeni kitabı Bir Nedene Sunuldum ve öykü dünyasının renkleri üstüne keyifli bir edebiyat akşamı sizleri bekliyor.

Peruk Gibi Hüzünlü ile Sait Faik Hikâye Armağanı'nı alan Yalçın Tosun, dostluğu, sevgiyi ve mutluluk arayışını yalın bir kederle dillendiren, gönül kırıklıklarına ustalıklı bir sevecenlikle yaklaşan bir yazar. Geçen ay vitrinlerdeki yerini alan dördüncü kitabı Bir Nedene Sunuldum'da sayıları giderek artan okurları 20 yeni öyküyle buluştu. Şimdi huzurlarınızda...


Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Yalçın Tosun Caddebostan Çevik Bir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title