Haberler

Yalçın, Düvenci Belediye Başkanlığına Aday

Eğitimci Necmettin Yalçın, yerel seçimlerde Çorum'un Düvenci Beldesi'nden belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Eğitimci Necmettin Yalçın, yerel seçimlerde Çorum'un Düvenci Beldesi'nden belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda adaylığını açıklayan Eğitimci Necmettin Yalçın, "Hedefim: Beldemiz ve mahallelerini 21. yüzyılın yaşam standartları seviyesine getirmek. Bunun için çalışacağım" dedi.

Düvenci'nin 21 yıl önce belde olduğunu hatırlatan Yalçın, bu süre içinde beldede yöneticilik yapanların maalesef beldeyi layık olduğu konuma getirmek için yeterli çalışmayı yapmadıklarını savundu.

Beldede bir belediye olup olmadığının belli olmadığını kaydeden Yalçın, "Herşey kendi haline bırakılmış, kimsenin belediyeden ümidi kalmamış, bizim buranın işleri böyle gelmiş böyle gider anlayışı hakim olmuş. Beldede yaşayan biri olarak belediye çalışmalarını çok eleştirdik, durumdan şikayetçi olduk. Benim konumumdaki vizyon sahibi insanların şikayet etmeye hakkı olamayacağını, bu işlerde elimizi taşın altına sokma zamanının geldiğini, aday olmanın artık beldeme karşı bir görev olduğuna inandığım için aday olmaya karar verdim. Aday olmaya karar verirken bilgi birikimime, becerime, kendime güvenerek, beldemiz vatandaşlarının tam desteğinin arkamda olduğunu bilerek ve inanarak adaylık kararı aldım" diye konuştu.

Hedefinin belde ve mahallelerini 21. yüzyılın yaşam standartları seviyesine getirmek olduğunu dile getiren Yalçın, "Bunun için çalışacağım.Bunları yaparken kimseyi dışlamadan, incitmeden, dökmeden, belediye kaynaklarını israf etmeden, oy vermeyen vatandaşların bile takdirini toplayan biri olmak amacımdır. Allah nasip ederde seçilirsem, görev sürem sona erdiğinde herkesin işte benim beldemin başkanı böyle olmalı demesini sağlamaya çalışacağım" diye konuştu.

Konuşmasının devamında neden Ak Parti'den aday olduğunu açıklayan Yalçın, şunları söyledi;

"Geçmiş 10 yıla baktığımızda bunun cevabını buluruz. Çocukluğumdan beri siyaseti yakından takip etmeye çalıştım. İlk defa işte benim milletin başbakanı diyebileceğim, 21. yüzyılın lideri, sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın siyasi kadroları içinde olmak benim için bir gurur vesilesi olacağından Ak Parti'den aday olmaya karar verdim"

Yalçın, konuşmasının ardından adaylık başvuru formunu AK Parti Merkez İlçe yönetcileri Yasin Özübek ve İsmail Tekçam'a teslim etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Düvenci Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title