Haberler

Yakutiye Yapılaşmayı Tamamlıyor

Yakutiye Belediyesi, Şükrü Paşa semtinde yeni yapılaşmalar için yeni yollar açıyor.

Yakutiye Belediyesi, Şükrü Paşa semtinde yeni yapılaşmalar için yeni yollar açıyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, Kocatepe İlkokulu altı, Dadaşköy caddesi ve Çimenli sokak altında 5 yeni yolun açıldığını belirtti. Korkut, yapılaşmalar sürdükçe yeni yolların ihtiyaç olduğunu belirterek, yeni açılan 5 yolun kısa sürede asfalt ve kaldırım çalışmasıyla tamamlanacağını söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinin sürekli genişleyen, büyüyen gelişime açık bir bölge olduğunu belirterek, genişlemeye uygun olarak yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını ifade etti. Korkut, sürekli gelişen, dinamik bir yapının Şükrü Paşa semtini gelişmeye açık bölge konumuna getirdiğine vurgu yaptı. Korkut, bölgede 5 yeni yolun hizmete sokulduğunu ifade ederek "Dadaşköy caddesi alt tarafında, Kocatepe İlkokulu alt kısmında 2 dikey yol, spor salonu ve halı saha önünden geçen yollar ile birlikte 5 yeni yolu hizmete soktuk. Bu yollar yapılaşmaya uygun olarak doğan ihtiyaçla yapıldı. Açılan yolların asfalt, kaldırımları da kısa sürede yayılarak yapılaşma tamamlanacak. 1500 metre uzunluğunda bu yolları gelişen yapılaşmayla yeni yollar da açılacaktır" dedi.

Ali Korkut, Erzurum'un en dinamik yapının Yakutiye ilçe sınırlarında yer aldığını belirtti. Korkut, gelişime ve büyümeye açık bir bölgede görev yapmanın hazzını yaşadığını anımsatarak "Erzurum'un en dinamik ve değişime açık bölgesini Yakutiye'nin sınırları oluşturuyor. Eskiyle birlikte yenileşmeyi gerçekleştirmek mümkün. Bu nedenle büyük bir fırsat. Bizim avantajımız, aynı zamanda hata yaparsanız dezavantajınız olabilir. Sürekli gelişime açık, büyümeye yatkın bir bölge. Şükrü Paşa yeni yapılaşma açısından önemli, şehir merkezine gelindikçe bu defa yenilenme alanına giriyorsunuz. Kendimi şanslı hissediyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Dadaşköy Kocatepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title