Haberler

Yakutiye'nin Minikler Boksörü Türkiye 3. Oldu

Yakutiye Belediyesinin spor aktivitelerine desteği bir başarı daha getirdi.

Yakutiye Belediyesinin spor aktivitelerine desteği bir başarı daha getirdi. Yakutiye Boks takımı sporcusu Sefa Arfat 56 kiloda Türkiye 3.'sü oldu. Antrenör Cuma Yılmaz, yardımcı antrenör Sedat Alican Yıldız ile birlikte Beleye Başkanı Ali Korkut ve Yakutiyespor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan'ı ziyaret eden Sefa Arfat, başarının devamı için çalışacağını söyledi.

21 - 27 Haziran tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Minikler Kategorisi Türkiye Boks Şampiyonasında Yakutiye'nin minik sporcusu Sefa Arfat Erzurum'a bronz madalya kazandırdı. 11 yaşındaki minik boksör, madalyasıyla birlikte kendisine spor yapma imkanı sağlayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Yakutiyespor Kulübü Başkanı Ferhat Mergan'ı ziyaret etti. Verilen destek için teşekkür eden Sefa Arfat, "Biz çocuklara spor imkanı sağlıyorsunuz. Bizim için çok değerli bir destek, arkadaşlarım adına ve kendi adıma teşekkür ediyorum" dedi. Ali Korkut, spor ahlakının önemli olduğunun altını çizerek "Gençlerimiz, çocuklarımız yeter ki bu alana yönelsinler. Biz onlara imkan sağlamaya hazırız" şeklinde konuştu.

Antrenör Cuma Yılmaz, aynı zamanda Kocatepe Ortaokulu 2. sınıf öğrencisi olan Sefa Arfat'ın oldukça yetenekli olduğunu belirterek gelecekte yeni başarıların geleceğine inandığını söyledi. Belediye Başkanı Ali Korkut'un himayesinde Yakutiyespor kulübünün çok sayıda çocuk, genç ve büyük sporcunun elinden tuttuğunu ifade eden Antrenör Yılmaz, "Bu destek nedeniyle çocuklar spora yöneliyor. Bunun için tüm spor camiası adına ve çocuklarımızın aileleri adına Belediye Başkanımız Ali bey ve Spor Kulübü Başkanımız Ferhat beye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cuma Yılmaz Ali Korkut Yakutiye Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title