Haberler

Yakutiye'de Yol Yapım Çalışmaları Başlatıldı

Güncelleme:

Yakutiye Belediyesi, Cumhuriyet Caddesine bağlanan sokaklarda, kaldırım ve yol düzenleme çalışması başlattı.

Yakutiye Belediyesi, Cumhuriyet Caddesine bağlanan sokaklarda, kaldırım ve yol düzenleme çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yürütülen asfalt, karo ve bordür gibi hizmetlerin yoğun tempoyla devam ettiğini söyledi.

Kaldırım ve asfalt çalışmalarının parasal açıdan bütçelerinde önemli yer tuttuğunu belirten Korkut, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet Caddesine bağlanan Bahçe Sokak başta olmak üzere ilçemizdeki bin 600 sokakta, kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Kaldırımları yeniden şekillendiriyoruz. Havalar el verirse bayrama kadar çalışmalar tamamlanacak. Bizim dışımızda kurumların yaptığı alt yapı çalışmaları nedeniyle tamamlanmış cadde ve sokaklarda asfalt yenilemek gerekiyor. Sanıyorum belediyelerin en çok vaktini ve emeğini benzer işler alıyor. Yaptığınız yeri üç ay ve bir yıl sonra yeniden yapmanız gerekebiliyor. Bu çalışmalar, insan ve parasal açıdan ciddi bir bölüm tutuyor. Ancak bu hizmeti yürütmek zorundayız. Tek amacımız halkımıza kaliteli hizmet sunmak." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title