Haberler

Yakutiye'de Dar Gelirli Aile Çocuklarına Kayak Kursu Düzenlendi

Güncelleme:

Yakutiye Kaymakamlığı, Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo Ekonomik Projesi kapsamında ilçedeki dar gelirli ailelerin çocukları için ücretsiz kayak kursu düzenledi.

Yakutiye Kaymakamlığı tarafından "Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo-Ekonomik" Projesi kapsamında ilçedeki dar gelirli ailelerin çocukları için ücretsiz kayak kursu düzenlendi.

Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destek verdiği ve Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen kursta, 120 öğrenciye kayak öğretiliyor.

Öğrenciler, gruplar halinde antrenörler Erkan Demir, Serkan Demir ve Emre Yılmaz yönetiminde eğitim alarak ücretsiz kayak öğreniyor.

Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Yılmaz ile kursu ziyaret eden Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, yetkililer ve antrenörlerden bilgi aldı.

Katırcı, yaptığı açıklamada, çocukları kayak yaparken görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu çocuklar bizim her şeyimiz. Gelir seviyesi yüksek insanlar kadar bu çocuklarında kendi memleketleri olan Erzurum'da kayak sporunu öğrenmeye hakkı var. Bizde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mahallebaşı ve çevresindeki yerlerden belirlediğimiz dar gelirli ailelerin çocuklarına ücretsiz kayak eğitimi veriyoruz. Onların kayak yaparken görmek beni mutlu etti. İyi ki bu kursu düzenlemişiz. Yoksa bu çocuklar kayağı nasıl öğreneceklerdi. Bu öğrenciler arasından milli kayakçılar, hatta uluslararası arenada derece yapacak sporcular çıkacağına inanıyorum." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yakutiye Erzurum Konaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title