Haberler

Yakutiye Belediyesinden Elazığ'a Eğitim Desteği

Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından belirlenen Elazığ Sivrice ilçesi Akbuğday, Elbistan, Başkaynak, Üçlerce ve Sanayi İlköğretim okulunda öğrenim gören 500 dar gelirli öğrenciye okul çantası, kırtasiye malzemesi, oyuncak ve kitap yardımında bulundu.

Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından belirlenen Elazığ Sivrice ilçesi Akbuğday, Elbistan, Başkaynak, Üçlerce ve Sanayi İlköğretim okulunda öğrenim gören 500 dar gelirli öğrenciye okul çantası, kırtasiye malzemesi, oyuncak ve kitap yardımında bulundu. Ali Korkut, sınırları biraz aştıklarını ancak yardımın güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Yakutiye Belediyesi Elazığ'dan 500 yoksul ailenin eğitim gören çocuklarına eğitim yardımı yaptı. Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisine Elazığ'dan bu yönde talep geldiğini belirterek "Sivrice ilçesi Akbuğday, Elbistan, Başkaynak, Üçlerce ve Sanayi İlköğretim okullarından yardım talebi gelmiş. Yardım isteğini geri çeviremezdik. Yerinde bulduk ve buralarda okuyan dar gelirli ailelerin çocukları için içerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyduğu bütün eğitim materyalinin yer aldığı okul çantası, oyuncak ve kitap gönderdik. Çocukların eğitimine bir nebze destek olabilmek bizleri mutlu ediyor. Burada Kent Konseyimizin Gençlik Meclisi üyelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Yakutiye Belediyesi tarafından gönderilen eğitim yardımları özenle kolilere yerleştirilerek kargoyla ilgili okullara gönderildi. Kırtasiye yardımı, öğrencilerin isimleri belirtilerek ve okulların yetkilileri, öğretmenleri aracılığıyla ulaştırılacak. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Belediyesi Elbistan Sivrice Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title