Haberler

Yahyalılı Minikler Başkan Öztürk'ün Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Yahyalı Müftülüğü Abdurrahman Koyuncu Kur’an Kursu Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü ziyaret ettiBelediye Başkanı Esat Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette, minikler Başkan Öztürk’e hadis çıkartması ve gül takdim ettiler.

Yahyalı Müftülüğü Abdurrahman Koyuncu Kur'an Kursu Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti

Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün makamında gerçekleşen ziyarette, minikler Başkan Öztürk'e hadis çıkartması ve gül takdim ettiler.

Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu ziyarette yaptığı konuşmada her yıl 14-20 Nisan tarihleri kutlanan Kutlu Doğum haftası münasebeti ile anaokulu öğrencileri ile birlikte ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Şef Behlül Kurtoğlu " Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü münasebeti ile, sizin de katkılarınızla açılan 4-6 yaş ana sınıfımızın öğrencileri ile istedik ki Sayın Başkanımızı, Kaymakamımızı ve daire amirlerini ziyaret ederek, hem Kutlu Doğum Haftalarını kutlayalım hem de yarın akşamki programımıza davet edelim. Bu vesile ile sizi ziyarete geldik. Öğrencilerimiz size gül ve yarın akşamki programımızın davetiyesini takdim etti. Başkanımız hadis çıkartması sepetimizden hadis çıkartması çektirdik. Kendisine çok manidar, güzel bir hadis çıktı. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hazırladığımız programda bizlere maddi manevi her türlü desteği bize sağlayan başkanımıza çok teşekkür ederim. Bu vesile ile de Kutlu Doğum Haftanızı kutlarım." diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e bu çok önemli ve anlamlı haftada minik öğrencilerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğu belirterek şunları söyledi. Başkan Öztürk " Diyanet İşleri Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 10 yıldır Kutlu Doğum Haftası gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kutlanılıyor. Yahyalı'mız da bu haftayı coşkuyla kutluyor. Geçtiğimiz yılda biz Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Yahyalı Müftülüğümüzle beraber Kutlu Doğum Ormanı dikmiştik. Bu yılda o geleneğimizi sürdüreceğiz. Allah izin verirse yarın din görevlilerimizle, öğrencilerimizle beraber, Yerköy Mahallemizde tanzim ettiğimiz alana Kutlu Doğum Haftası hatırasına ağaç dikeceğiz. Ben takdim ettiğiniz Gül' den dolayı teşekkür ederim. Gül gördüğümüz zaman aklımıza Peygamber Efendimiz geliyor. Bu yıl ki hadis çıkartması uygulamanızdan dolayı da sizi tebrik ediyorum. Sepetten benim hisseme düşen Hadisi Şerif "Sizin en hayırlınız eşine (ailesine) iyi davrananızdır." Diğer bir hadiste " Allah helal kazanç yolunda kulunu yorgun görmeyi sever." Bu ne güzellik böyle. Bizde insanların hayırlısı, insanlara hizmet edendir anlayışı ile çalışıyoruz. İnşaallah evimize yorgun vardığımız da Allah bize de sever diye düşünüyorum. Bizde insanlara hizmet için buradayız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sevgili Peygamberimizin yolundan bizi hiçbir zaman ayırmasın. Ben teşekkür ediyor, Kutlu Doğum Haftamızı tebrik ediyorum." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Öztürk Yahyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title