Haberler

Yahşihan'da "Protokol ve Nezaket Kuralları, Halkla İlişkiler" Konulu Seminer Verildi

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından, görev yapan müdür ve personellere “Protokol ve Nezaket Kuralları, Halkla İlişkiler” konularında eğitim semineri verildi.

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından, görev yapan müdür ve personellere "Protokol ve Nezaket Kuralları,  Halkla İlişkiler" konularında eğitim semineri verildi.

Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, seminerde yaptığı konuşmada, kurumlarda vatandaşa güler yüzle muamele edilmesinin önemine dikkati çekerek, halkla yüz yüze gelmek suretiyle vatandaşa doğrudan hizmet veren kurumlardaki görevli personelin "nezaket, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler gibi" konularda eğitim almalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salonunda yapılan seminerde, protokol ve nezaket kuralları, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler konularında dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Ferhat Özen Yahşihan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title