Haberler

Yağcılar Başkan Ergün'ü Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi'ne Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği hizmetler hakkında vatandaş ile istişarede bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün'e ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Emre Mermer, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan eşlik etti.

ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARA BÜYÜKŞEHİR ELİ

Mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, Yağcılar Mahallesi'nin en büyük sorunlarından biri olan ve yıllardır çözülemeyen içme suyu probleminin hızlı bir şekilde çözüleceğini, kötü durumdaki su depolarının da yenileneceğini belirtti. Bu konu üzerinde titizlikle durduklarının altını çizen Başkan Ergün, Manisa'da yenilenmeyen su deposu bırakmayacaklarını belirtti. İnsan sağlığının önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa il genelinde ilk etapta 100 adet su deposu yapılacak. Bunların dışında su ve kanalizasyon yatırımlarında büyük ilçelerin altyapı işleri de var. Bu sorunları da çözüme kavuşturacak önlemleri hızlı bir şekilde alacağız" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'İN GÖREVLERİNİN ANLAŞILMASI LAZIM

Büyükşehir yasası ile merkezde de iki ilçenin kurulduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu konuda mahalle halkına birtakım bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin görevlerini de anlatan ve görev ayrımlarının iyi bilinmesi gerektiğini belirten Başkan Ergün, "Büyükşehir Belediyesi'nin yasa ile verilen yetkileri var, ilçe belediyelerinin yasa ile belirlenen yetkileri var. Bunları iyi bilmek gerekir. Yapılanma sürecini büyük ölçüde tamamladık. Bundan sonraki amacımız her yere ulaşmaktır" diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN'E ULAŞIM TEŞEKKÜRÜ

Yağcılar Mahalle ziyaretinde vatandaşları da dinleyen Başkan Ergün'e ulaşım konusunda teşekkür geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçen şehir içi toplu ulaşımın hayatlarını kolaylaştırdığını dile getiren vatandaşlar Başkan Ergün'e teşekkür etti. Ulaşım sorunlarının çözüldüğünü dile getiren mahalle sakinleri, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Yunusemre Yağcılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title