Haberler

    Wenger Neşteri Vuruyor!

    İngiltere Premier Lig takımları mevcut sezonun bitmesine henüz 11 hafta olmasına rağmen yeni sezon için harıl harıl çalışıyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımları mevcut sezonun bitmesine henüz 11 hafta olmasına rağmen yeni sezon için harıl harıl çalışıyor.

    İşte Ada basınında Premier Lig ekipleri için çıkan yeni sezon haberleri...

    Hafta sonu Old Trafford'ta oynanan Arsenal maçında ilk kez Manchester United forması ile bir Premier Lig maçına çıkan ve attığı 2 golle maçın adamı seçilen 1997 doğumlu genç futbolcu Rashford, çabasının karşılığını maddi olarak da almak üzere.

    Manchester United kulübü genç futbolcunun sözleşmesini haftalık 15 bin pound karşılığında yenilemek istiyor. (The Sun)

    Premier Lig'de bu sezon başarısız bir sezon geçiren Chelsea ise teknik direktörlük için Conte'de karar kılmış gibi görünüyor. Daily Express'e göre İtalyan teknik adamla 3 yıllık 18 milyon pound değerinde bir sözleşme imzalanacak.

    Liverpool'da ise Klopp sezon sonu takıma neşter vurmayı planlıyor. Daha rekabetçi bir takım yaratmak isteyen Klopp, Mignolet ve beklediği verimi alamadığı Benteke ile yollarını ayırabilir. Götze, Zielinski ve Leicester forması giyen Chilwell Liverpool forması giymeye aday isimler. (Daily Telegraph)

    Şampiyonluk için Leicester ve Tottenham'la çekişen Arsenal'de ise gelecek yaz yaprak dökümü yaşanacak gibi duruyor. Gibbs, Arteta, Flamini, Rosicky ve Debuchy ile devam etmeme kararı alan Wenger, yeni bir kadro çekirdeği oluşturmak için 75 milyon pound ayırdı. (Daily Mail)

    Stoke City ise Begoviç'i Chelsea'ye sattıktan sonra kalesini emanet ettiği ve inanılmaz verim aldığı 22 yaşındaki genç kalecisi Jack Butland'ın haftalığını 2 katına çıkararak 50 bin pound kazanacağı yeni bir kontrat imzalamaya hazırlanıyor. (Daily Mirror)

    Galatasaray kariyeri sonrası kulüp bulmakta zorlanan Emmanuel Eboue, bir süredir deneme antrenmanlarına çıktığı Sunderland ile sözleşme imzalayabilir. (Sunderland Echo)

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manchester United Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    500

    Yorumlar (1)

    RZ:

    wenger bi ara şu takımı şampiyon yap be ne kardeşim koltuk sevdalısı çıktın

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title