Haberler

Volkswagen Arena Bu Hafta Blues Ve Basketbol Sevenleri Bekliyor

Güncelleme:

"Blues Sessions Istanbul" etkinliğine ev sahipliği yapacak. Darüşşafaka Doğuş'un Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı 8. Turkish Airlines Euroleague maçı Volkswagen Arena'da oynanacak.

Volkswagen Arena 12 Aralık Cumartesi akşamı Blues tutkunlarını 24 yıldır bir araya getiren Pozitif Live'ın "Blues Sessions Istanbul" etkinliğine ev sahipliği yapacak. Blues müziğin efsane isimlerinin buluşacağı 4 saatlik Blues maratonunda; Jimmy Burns, Katherine Davis, Dave Herrero Trio, Mississippi Heat, Sax Gordon ve Berk Arıhan Blues Experience sahne alacak. Gecenin süpriz ismi Elif Çağlar, Jimmy Burns ve Katherine Davis ile birlikte Barış Manço ve Özdemir Erdoğan gibi efsane isimlerin parçalarını seslendirecek.

Turkish Airlines Euroleague'de mücadele eden Darüşşafaka Doğuş'un, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı heyecan verici maç 17 Aralık Perşembe akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Daçka'nın Top 16 yolundaki son maçı için biletler Biletix'ten alınabiliyor.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Volkswagen İstanbul Doğuş Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title