Haberler

Volkan Konak Şarkılarını Maden İşçileri İçin Söyledi

Güncelleme:

Şişli Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Volkan Konak Şişli'de sahne aldı.

Cumhuriyet'in 91. yılı dolayısıyla Şişli Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik serisi Volkan Konak'ın mini konseri ile devam etti. Şişli'de sevenleri ile buluşan Volkan Konak, şarkılarını Karaman'da hayatını kaybeden maden işçileri için söyledi.

Sanatçı, Karaman'da yaşanan maden kazasından dolayı kısa bir program yapacaklarını belirterek, " Türkiye'mizde insanlarımızın acıları, kazalar bitmiyor. Önlenebilir kazalar olmasına rağmen, 10 yılda 15 bin kişi öldü. Biz de bu yası tutacağız. Üzgünüz. Kısa bir program yapacağız. Yoksa bu önlenebilir kazaları önlemeyenler haklı çıkar, biz suçlu oluruz" dedi.

Volkan Konak kısa süre kaldığı sahnede, "Yiğidim aslanım" adlı şarkıyı iş kazalarında ölen maden işçilerinin fotoğrafı önünde söyledi. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de, Volkan Konak'ın programı öncesi sahnede Karaman'daki maden kazasına değinerek, faciayı protesto edenlere "Yalnız değilsiniz" mesajı verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Volkan Konak Karaman Şişli Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title