Haberler

Volkan Demirel: EURO 2016'da Oynamak İstiyorum

Güncelleme:

Fenerbahçeli Volkan Demirel, bir süredir uzak kaldığı milli takıma yeniden dönüp EURO 2016'da oynamak istediğini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Luis Nani, NTV Spor'da yayınlanan Rıdvan Dilmen'le Adil Oyun programının konuğu oldu. İkili, Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

VOLKAN: EURO 2016'DA YER ALMAK İSTİYORUM
Volkan'ın özellikle bir süredir uzak kaldığı milli takımla ilgili açıklamaları çarpıcıydı. Volkan, EURO 2016'da yer almak istediğini dile getirdi. Kaleciliğin zorluklarından bahseden Volkan Demirel, son zamanlarda eleştirilen Beşiktaş'taki meslektaşı Tolga Zengin'e de sahip çıktı.

NANI: HAKEMLER SERTLİĞE GÖZ YUMUYOR
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani ise Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Türkiye'de hakemlerin sertliğe müsamaha gösterdiğini savundu. Nani, "Kariyerimde farklı liglerde oynadım. Tekme yemekle ilgili bir problemim yok. Bunlar futbolun bir parçası. Ancak kötü olan bir Türk oyuncu tekme attığında hakemle konuşuyor ve hakem daha toleranslı davranıyor. Aynı şeyi ben yaptığımda ise hemen sarı kart çıkıyor. Bu nedenle ilk yarının son maçında oynayamayacağım. Hakemler üst düzey ismi olan oyuncularla bir rekabet içine girmeye çalışıyor. 'Ben ondan daha güçlüyüm' imajı vemeye çalışıyor" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Rıdvan Dilmen Luis Nani Spor Haberler

500

Yorumlar (46)

türk-milis 16:

kendi egolarını milli takımdan üstün tutan bir adamın asla afedilmesini istemiyorum . . . fenerbahçe maçlarında defalarca KÜFÜR EDİLMEDİ Mİ, hangisinde maçı terk edebildin . . . milli takımda asla yeri olmayacak tek adam sensin, kaleye adam bulamazlarsa sabriyi bile geçirsinler seni stada bile sokmasınlar

47
9
yanıtYanıtla
BABAKARTAL:

Oldu canım numaralı mı olsun kombine mi? Dalgamı geçiyorsun sen. . . Herkesin keyfine ve egolarına göre değil TÜRK Milli Takımında forma giymek. Sen bu kadar sancılı süreç içerisinde ben gidiyorum istemiyorum diyeceksin, sonrada kupaya devam eden milli takıma çağrılmayı bekleyecesin. . . OHHH ne ala geç bunları öyle beleş yok. . . Kalemiz gayet emin ellerde sen takımında devam et ihtiyaç yok senin gibilere. . . .

28
21
yanıtYanıtla
Murat:

Milli takım, senin Egonu tatmin edecek yer değil. hadi şimdi ikile.

23
6
yanıtYanıtla
Kaya:

ulan bütün ezikler buraya toplanmış, fb düşmanlığı artık rte düşmanlığı gibi olmuş sizde. gözünüz hiç bir şey görmüyor, ülke batsın ama yeterki rte gitsin diyenler gibi sizde volkan gelmesinde biz 10 yiyelim olsun kafasındasınız. sizin gibi geri zekalıların küfürlerinden dolayı zaten sahayı terketmişti, bence siz milli takımı terkedin daha iyi

15
13
yanıtYanıtla
MASKKK:

Oraya adamlar gidiyor önce adam ol içindeki kini bitir

17
7
yanıtYanıtla
alper:

la bi git ya bi git

19
4
yanıtYanıtla
metin:

Volkan birak milli takimi sen eniyisi Türkiyeyi terket seni milli takimda görmek istemiyoruz

15
5
yanıtYanıtla
Kaleci:

O formayı bence haketmiyor. Önce ahlak Olmalı bir sporcuda. Gerisi hikaye. . .

18
2
yanıtYanıtla
AKÇA:

yuru kardesım adammı kalmadı

12
4
yanıtYanıtla
Ata'dan FenerliMobil-IOS:

Burada volkana ahlak vermeye kalkanlar lafim size: milli kaleci olsaniz ve milli macta kendi ülkenizin taraftari size ve ailenize, colugunuza cocugunuza küfür etse siz ne yaparsiniz? Ahlak vermek isterken ahlaksizlasmayin

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title