Haberler

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik, deplasmanda oynayacağı Şahinbey Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde hafta sonu deplasmanda Şahinbey Belediyespor'la karşılaşacak olan Gümüşhane Torul Gençlik, hazırlıklarını sürdürdü.

Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda Antrenör Ümit Terzi yönetiminde yapılan antrenmana tüm sporcular katıldı.

Terzi, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni takımlarından Şahinbey Belediyespor'un yaptığı transferlerle güçlü bir rakip olduğunu söyledi.

Sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek lige iyi başladıklarını belirten Terzi, "Şahinbey Belediyespor ile Türkiye Süper Kupası'nda aynı grupta mücadele ettik. Lige yeni çıkmalarına rağmen yaptıkları iyi transferlerle güçlü bir rakip. Takım olarak deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşma bizim için zor. Biz de iyi takımız" diye konuştu.

Terzi, Şahinbey Belediyespor maçının zor alacağını anlatarak, "Zor ve güzel bir maç olacak. Hedefimiz Şahinbey Belediyespor karşılaşmasında iyi oynayıp kazanmak" ifadesini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Şahinbey Torul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title