Haberler

Vodafone, Özgür Festival İle 23 Üniversitede

Vodafone, Mayıs ayında üniversitelerde düzenleyeceği Özgür Festival ile gençlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Vodafone, Türkiye'nin dört bir yanındaki 23 üniversitede yapacağı Özgür Festival ile üniversite gençliğini renkli ve eğlenceli etkinliklerin yanı sıra Athena konserleriyle coşturacak, mobil iletişim teknolojilerinin etkileyici yeniliklerini gençlerle buluşturacak.

Gençlerin sesini dinleyen ve hayallerini gerçekleştiren Vodafone, Özgür Festival için geri sayıma başladı. Mayıs ayı boyunca Türkiye çapında 17 farklı ilde 23 üniversitede 1,7 milyon üniversite öğrencisini bir araya getirecek Özgür Festival'in birbirinden renkli konser ve etkinliklere sahne olması bekleniyor.

Vodafone Özgür Festival'inde üniversitelere özel gece-gündüz devam edecek etkinliklerin yanı sıra, alternatif müziğin en güçlü gruplarından Athena uzun süren sessizliğine yeni albümü ve Özgür Festival kapsamındaki üniversitelerde vereceği konserlerle son verecek.

Okulun en eğlenceli günleri olan ve vizelerle finaller arasında gerçekleştirilen Mayıs festivalleri, üniversiteler için adeta baharın en güzel habercisi niteliğini taşıyor. Vodafone Türkiye, gençlerin finaller öncesi streslerini ileri teknoloji ve üst düzey eğlenceyle atmaları için festivallerde farklı aktivitelerle farklı deneyimler yaşatacak, Cep Özgür abonesi gençlere özel ayrıcalıklar sunacak. Athena, yeni albümü 'Pis'in tanıtımını Vodafone Özgür Festival ile yaparken, festivale katılan Cep Özgür talihlileri grup üyeleri ile tanışma şansı yakalayacak.

Festival kapsamında gün boyunca üniversite gruplarının ünlü rock grupları ile birlikte çalmalarına olanak sağlayan ve yeteneklerini tüm kampüse gösterebilecekleri "You Do It Live!", Vodafone ürün ve servislerini eğlenceli bir şekilde yansıtan oyunlar ve yarışmalar düzenlenecek.

Mobil iletişimin lideri Vodafone, gençler için hazırladığı devrim niteliğindeki tarifesi Cep Özgür'ü, süper hızlı mobil interneti her an her yerde kullanmayı mümkün kılan cihazları ve benzersiz fiyatlarla cebe indiren data tarifelerini Türkiye çapında 17 ilde 23 ayrı üniversitede 1,7 milyon gençlerle paylaşacak. Vodafone Özgür Festival ile ilgili detaylara live.vodafone.com.tr adresinden ulaşılabilir. Festivalin yapılacağı üniversiteler ise sırasıyla aşağıdaki gibidir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title