Haberler

Vize Mehmet Akif Mahallesi Şöhretler Futbol Takımı Gençlere Taş Çıkarttı

Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde Mehmet Akif Mahallesinde yapılan halı saha maçında yaş ortalaması 40’ın üzerinde olan Şöhretler Futbol Takımı, yıldız gençlere kök söktürdü.

Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde Mehmet Akif Mahallesinde yapılan halı saha maçında yaş ortalaması 40'ın üzerinde olan Şöhretler Futbol Takımı, yıldız gençlere kök söktürdü.

Vize İlçesi Mehmet Akif Mahallesi, mahalle sakinlerinden oluşturulan Şöhretler Futbol Takımı ile Mahalle Gençleri Yıldızlar Futbol Takımı arasında oynanan halı saha maçında yaşlı gençler, yıldız gençlere taş çıkarttı. Mehmet Akif mahallesinde yeni yapılan halı sahada 30'ar dakikalık iki devre oynanan maç 8-8 berabere sonuçlandı.

62 yaşındaki Hüseyin Turunç'un kaptanlığını yaptığı ve muhteşem performansı ile alkışlandığı Şöhretler Takımı'nda diğer oyuncular Metin Göktaş(59),Refik Top(57), Necati Sağat(57), Ali Ertaş(41), Gürkan Aydın(40), Coşkun Engin(38) da attıkları gollerle göz doldurdu. Büyüklerin performansı karşısında zorlanan yıldız gençler ise Muammer Kabak, Ersan Toprak, İbrahim Kavak, Güven Gözlü, Ümit Gözlü, Ziya Döğenci ve Berkan Yeşiltaş'tan oluştu.

Zorlu ama bir o kadar da eğlenceli geçen iki devre sonunda maç berabere tamamlandı. Her iki takım da maçı izleyenler tarafından büyük alkış aldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title