Haberler

Vize Belediyesinden Kışlacık Köyü İlk ve Orta Okulu'na Destek

Yaklaşık 2 aydır fotokopi makinesi arızalı olan Kışlacık Köyü İlk ve Orta Okuluna Vize Belediyesi yardım etti.

Yaklaşık 2 aydır fotokopi makinesi arızalı olan Kışlacık Köyü İlk ve Orta Okuluna Vize Belediyesi yardım etti.

Okul öğretmenlerinin çocuklara ödev dağılımı yapabilmeleri açısından oldukça önemli olan ve arızalı durumdaki fotokopi makinesi, Vize Belediyesi tarafından yenilendi. Çocukların mağduriyetlerini Vize Belediye Başkanına ileten Kışlacık Köyü Kooperatif Başkanı Gürkan Tağlık'ın çağrısına duyarsız kalmayıp yeni bir makine alan Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, okulun önemli bir sıkıntısını çözmüş oldu.

Fotokopi makinesinin teslimi sırasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ; "Her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretim alanında da her zaman elimizden gelen desteği gösterme gayretindeyiz. Modern eğitim ve öğretim çağında okuyan çocuklarımızın mağdur durumda kalmadan eğitim ve öğretimlerine devam etmelerini arzu ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kooperatif Başkanı Gürkan Tağlık ise köyü ve öğrenciler adına Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title