Haberler

Viranşehir SGK Binası Törenle Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Viranşehir İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Viranşehir İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi yeni hizmet binası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı tarafından törenle hizmete açıldı.

Folklor ekibinin gösterisiyle başlayan açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yapılan konuşmalarla devam etti. Açılışta konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, vatandaş memnuniyetini esas alarak çalıştıklarını ve devletin görevinin hizmetleri vatandaşın ayağına götürmek olduğunu ifade etti. SGK Kurum Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı,"Son Yıllarda Türkiye'de çok büyük değişim ve ilerleme kaydedildi. Gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Reformu da bunların belki en zor ve ülkemizin geleceği açısından en önemlilerinden bir tanesidir" dedi.

Konuşmaların ardından Viranşehir Sosyal Güvenlik Merkezi yeni hizmet binasının açılmasına katkıda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Kurum Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı'ya katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

'VİRANŞEHİR'İN EN GÜZEL BİNASI'

Kurdele kesimiyle Viranşehir Yeni Sosyal Güvenlik Merkezinin açılışı yapıldı. Yeni SGM binasındaki hizmetler hakkında Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü'den bilgi alan Bakan Çelik, binanın Viranşehir'in en güzel binası olduğunu söyledi.

Viranşehir Yeni SGM açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Kurum Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı, Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Faruk Çelik Viranşehir Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mehmetmobilWeb@haberler.com:

Vatandastan cok polis vardi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title