Haberler

Viranşehir'li Şair ve Yazar'dan, Kaymakam Citer'e Ziyaret?

Şanlıurfa’da Abdulkadir Karahan Kütüphanesi Müdürü olarak görev yapan Viranşehirli Şair ve Yazar Eyyüp Azlal, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa'da Abdulkadir Karahan Kütüphanesi Müdürü olarak görev yapan Viranşehirli Şair ve Yazar Eyyüp Azlal, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret etti.

Viranşehirli şair ve yazar Eyyüp Azlal, ziyarette 'Leyla'dan Bahsediyorlar' isimli son kitabını imzalayarak Kaymakam Citer'e hediye etti. Önceki kitapları hakkında da bilgi veren Azlal, uzun yıllar Viranşehir'de yaşadığını kaydetti. Birçok alanda araştırma yaparak kendini geliştirdiğini ifade eden Azlal, yeni çıkarmış olduğu kitap ile okuyucu kitlesini arttırmayı hedeflediğini söyledi. Aynı zamanda Milat Gazetesi'nde de yazarlık yaptığını sözlerine ekleyen Azlal, Kaymakam Citer'e Viranşehir'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Citer ise, Azlal'a yeni Kitabı'nı hayırlara vesile olmasını dileyerek, görev hayatında başarı diledi. Ziyaretin sonunda ise Azlal, Kaymakam Citer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title