Haberler

Viranşehir Kaymakamı Citer Suriyeli Ailenin İftar Sofrasına Misafir Oldu

Viranşehir ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle bir dizi ziyaret ve temaslarını sürdüren Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir AFAD Çadırkent Konaklama Tesisleri’ne gelerek Suriyeli İbrahim Süleyman’ın çadırına konuk oldu.

Viranşehir ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle bir dizi ziyaret ve temaslarını sürdüren Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir AFAD Çadırkent Konaklama Tesisleri'ne gelerek Suriyeli İbrahim Süleyman'ın çadırına konuk oldu.

İftar öncesi Çadırkentte gelen Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer'i Kamp Müdürü Zeki Kaya ve idari personel karşıladı. Çadırkent birimlerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Citer,6. Mahallede Suriyeli İbrahim Süleyman ve ailesi ile iftarını açtı. Suriyeli aile tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Kaymakam Citer, aile ile bir süre sohbet etti.

ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN KALDILAR

Aile reisi İbrahim Süleyman, iftarda ilçe kaymakamının kendilerine misafir olacağını duyduklarında çok heyecanlandıklarını dile getirerek, "İlçe Kaymakamının bize misafir olacağını duyunca hazırlık yapmak istedik ama bunu yetkililer kabul etmedi. Kaymakam Bey'in iftarını beraberinde getireceğini söylediler. Biz hazırladığımız yemekleri de sofraya koyduk. Kaymakamın ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Yetimlerle beraber yaşıyoruz. Onlar da Kaymakam Bey'in gelişine çok sevindiler" dedi.

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA İFTAR

Suriyeli İbrahim Süleyman'ın çadırının tavanına asılan Türk Bayrağını gören Kaymakam Citer, bayrağı ziyaret dolaysıyla mı astıklarını sorması üzerine İbrahim Süleyman, "Hayır Türk Bayrağını çadırkentteki yetkililerden aylar önce almıştım. Bu bayrağın altında oturmak bize huzur veriyor. Akşam yattığımızda sabah kalktığımızda Türk Bayrağını görüp Türkiye Hükümetine Türkiye halkına ailece teşekkür ediyoruz. Türkiye bütün Suriyelilere sahip çıktı. Kapılarını sonuna kadar açtı. Suriye halkı Türkiye'nin bu fedakarlığını asla unutmayacaktır" dedi.

OYUNCAKLAR YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

Kaymakam Citer İbrahim Süleymani'nin çadırında bulunan çocuklara oyuncak hediye etti. Kaymakam Citer'e yakın ilgi gösteren Halepli yetim küçük Ahmet'in oyuncakları görünce gösterdiği sevinç gösterisi herkesi duygulandırdı.

EN DEĞERLİ HEDİYE KURAN-I KERİM VERİLDİ

İftar sonrası Kaymakam Citer ailenin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorması üzerine İbrahim Süleymani ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirerek, hallerine şükrettiklerini ve durumlarının çok iyi olduğunu ifade etti. Citer'e Hediyelerin en güzeli Kuranı hediye etmek istedik diyen İbrahim Süleyman, başta Kaymakam Citer olmak üzere kamp idarecileri ve bütün çalışanlara teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Viranşehir Zeki Kaya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title