Haberler

Viranşehir'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Güncelleme:

Viranşehir Belediyesi toplu iş sözleşmesine imza attı. Törende Belediye Başkanı Emrullah Cin, işçilerin istediği sendikaya üye olabileceğini söyledi.

Viranşehir'de belediye memurlar ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, Tüm Bel-Sen Urfa Şube Başkanı Nurettin Çetin, Viranşehir Sendika temsilcileri, belediye personelleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. İlk olarak konuşan Tüm Bel-Sen Urfa Şube Başkanı Nurettin Çetin, sendika olarak ekonomik sorunların yanında Kürt sorunu ve insan hakları gibi sorunlarla da ilgilendiklerini ve üyelerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini belirtti. Çetin, sözleşme boyunca bir sıkıntı yaşamadıklarını, istedikleri gibi bir sözleşme gerçekleştirdiklerini belirterek belediye eş başkanlarına teşekkür etti. Ardından sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, emekçinin yanında olduklarını dile getirdi. Emekçinin emeğine saygı duyulmasını belirten Yılmaz, "Asgari ücretle çalışan insanlarımız var. O da bizim sorunumuz bunun mücadelesini de vereceğiz" dedi.

'EMEKÇİLERİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ'

Ardından Toplu iş sözleşmesi ile ilgili konuşma yapan Viranşehir belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, insanların emeklerinin karşılığının verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Cin, "İnsanların teri kurumadan emeğinin karşılığı verilmeli şiarı ile çalışıyoruz. Bizler belediye olarak kıt imkanlara rağmen memurlarımızın isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Taşeron sistemine karşıyız. Fakat işçilerimiz emekli olunca yerlerine yenilerini alamadık ve taşerona gitmek zorunda kaldık. Ama sonuna kadar emekçilerimizin yanında olacağız. Onların haklarını savunmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Daha sonra toplu iş sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Emrullah Cin Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title