Haberler

Veteranlar Badminton ve Ferdi Raketlon Turnuvasına Başlıyor

Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Antalya Veteranlar ve Ferdi Raketlon Turnuvası, 31 Ocak 02 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Konyaaltı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Antalya Veteranlar ve Ferdi Raketlon Turnuvası, 31 Ocak-02 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Turnuvaya, Veteranlar  badminton branşından 60, ferdi raketlon branşından ise  25 sporcu katılacak.

Veteranlar Badminton  turnuvasında Antalya'yı badmintonda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Ünlü temsil edecek. Dereceye giren sporcular, nisan ayında gerçekleşecek Veteranlar Badminton  Avrupa ve Türkiye şampiyonalarına katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, raketlonun, masatenisi, badminton, squash ve tenis gibi 4 spor dalının birleşiminden oluştuğunu söyledi.

Avrupa'da yaygın olarak yapılan bu sporun Türkiye'de yeni yeni tanındığını vurgulayan Hacıcaferoğlu, bu tür turnuvaların düzenlenmesinin sporun gelişimi adına önem taşıdığın ifade etti.

Hacıcaferoğlu, raketlon ve badmintonun Türkiye'de yaygınlaşması gerektiğinin altını çizerek, turnuvaya katılan tüm sporculara başarı diledi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Konyaaltı Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title