Haberler

Vekil Dedeoğlu Stk ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu İlçemiz sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak referandumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu İlçemiz sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak referandumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Develi Koordinatörü Avukat Ramazan Bedir'in de katıldığı toplantıda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Durukan yaparak, AK Parti'nin ülke ve Develimiz için yaptığı yatırımlar ve dönüşümlerle ilgili kısa ve özet bilgiler verdi. Temsil kabiliyetinin artması ile hizmet artışının doğru orantılı olduğunu belirten Başkan Cabbar "150 yataklı yeni Develet Hastanemiz başta olmak üzere, köylerimize yapılacak kanalizasyon çalışmaları, Seyrani Kampüsümüzdeki emekleri ve bu yıl yatırım bütçesine alınan Engelsiz Yaşam Merkezi hizmetlerindeki özverili gayretlerinden ötürü vekilimize şahsım ve tüm Develili hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bu sebeple bu hizmetlerin devam etmesi için istikrarın devam etmesi gerekiyor. Dolayısıyla vekilimizin bu gayretlerine bizler de 16 Nisandaki referandumda güçlü evet diyerek vekilimizi desteklemeliyiz" açıklamalarında bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Develi Koordinatörü Avukat Ramazan Bedir ise yapılacak 16 Nisan Referandum'un ülke için ehemmiyetine vurgu yapan bir konuşa yaptı. Son olarak sözü alan Vekil Dedeoğlu göreve geldiğinden bu yana gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini belirterek "Kıymetli hemşehrilerim Develimizin sorunu hepimizin evvela sizlerin vekili olarak benim sorunumdur. Ben parti ayrımı gözetmeden tüm hemşehrilerime kucak açtım ve inşallah bundan sonrada açmaya devam edeceğim. Sizlerden gelen her isteği gücüm ve takatim oranında sizlerle buluşturma gayretindeyim. İnşallah sizler de bu referandum sürecinde evet diyerek bizlerin elini güçlendirirseniz, bizler de gücümüz oranında hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diyerek bir ve diri olunması gereği mesajını verdi. Sorulan soruların cevaplandırılmasının ardından program sona erdi.

Toplantı sonrasında Başkan Cabbar ve AK Parti teşkilatı mensuplarıyla Salı pazarına ziyarette bulunan Vekil Dedeoğlu, Pazar esnafıyla ve Develi halkıyla bir araya gelerek muhabbet etti. İstek ve şikayetleri not ettiren Vekil Dedeoğlu 16 Nisan Referandumu hakkında bilgiler verip, soruları cevaplandırarak "Develi'den güçlü bir evet bekliyorum" mesajını verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Cabbar AK Parti Kayseri Develi Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title