Haberler

Vedat İnciroğlu, Oyder Başkan Vekilliği Görevine Getirildi

da Bir Açıklama Yapan Vedat İnciroğlu, Oyder?de Kendisine Tebliğ Edilen Görevi Layıkıyla Yerine Getireceğini ve Sektöre Yön Verecek Argümanların Uygulanmasında Aktif Rol Üstleneceğini Söyledi

da bir açıklama yapan Vedat İnciroğlu, OYDER?de kendisine tebliğ edilen görevi layıkıyla yerine getireceğini ve sektöre yön verecek argümanların uygulanmasında aktif rol üstleneceğini söyledi.

Türkiye'de otomotiv sektörünün, yüksek katma değer oluşturan gelişmeye açık ve sürdürülebilir rekabet gücüne ulaştığını, üretim, ihracat, ithalat, yan sanayi ve meydana getirdiği yüksek istihdamla, Türkiye ekonomisinin bugününde olduğu gibi, yarınları için de, en önemli ve vazgeçilmez yapı taşlarından biri olduğunu belirten İnciroğlu, şunları kaydetti:

'Eğitimin ve bilgi paylaşımının, çok önemli olduğuna inanan OYDER, her fırsatta sektörün önemli paydaşlarını bir araya getirerek ilgili gündemi yakından takip etmeye, hatta gündemi belirlemeye devam edecektir. Rekabetin hızla arttığı sektörümüzde, itici güç olan değişimi algılama, bu değişimlere uyum sağlayabilme ve paralel stratejiler geliştirebilme kabiliyetleri oldukça önem arz etmektedir. Bu bağlamda, sektörümüzün öncü kuruluşlarından Otomotiv Yetkili Satıcılar Derneği, günümüz koşullarında, değişen sektörel ihtiyaçlara karşı, kaliteden taviz vermeden, daha nitelikli hizmetler vermeye devam edecektir. Derneğimiz, Türk otomotiv yetkili satıcılarının tamamına hitap edebilen tek sektör temsilcisi olarak belirlediği vizyon ve buna paralel yüklendiği misyonuyla çalışmalarını sürdüren öncü kuruluş özelliğini muhafaza edecek ve sektörümüzü ilgilendiren konularda söz sahibi olan, etkin bir sivil toplum örgütü olacaktır.'

(ZB-İÇR-İRE) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title