Haberler

Veda Yemeğinde Duygusal Anlar

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 21 Mayıs 2014 tarih ve 2014/6366 sayılı kararnameyle Tokat Valiliğine atanan Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can için veda yemeği verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 21 Mayıs 2014 tarih ve 2014/6366 sayılı kararnameyle Tokat Valiliğine atanan Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can için veda yemeği verdi. Meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı yemekte Başkan Ümit Uysal, Cevdet Can'a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek verdi.

Başkan Ümit Uysal'a teşekkür eden Cevdet Can, "Oldukça duygulandım, gururlandım.Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kaymakamın vali sıfatıyla Tokat'a tayini çıkmasına mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Ben Ankara Hukuk Fakültesi mezunuyum. Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne giren her öğrenci ilk günkü heyecanı sürekli yaşar. Kaymakamımız vali olmayı hayal eden öğrencilerinden biri. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir valisi olma hakkını kazandı. Kendisini tebrik ediyorum, gurur duyuyorum. Kaymakamımızı Muratpaşa'dan vali olarak gönderdiğimiz için son derece mutluyuz"

Başkan Uysal, Can'ı iki aydır yakından tanıdığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Devletle milleti çok yakınlaştıracak, toplumun çok sevdiği ve bütünleşen bir vali olacağından hiç kuşku duymuyorum. Çünkü bu niteliklere haiz bir kaymakam. Muratpaşa olarak biz iyi bir kaymakam kaybetmiş olduk. Meslek hayatının zirvesine ulaşmış oldu. Başarılarının devamını diliyorum."

Kaymakam Cevdet Can da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Başkanımız göreve gelir gelmez Şimdi Çalışma Zamanı sloganıyla yola çıktı. Göreve gelir gelmez halk günleri düzenleyerek halkla bütünleşti. Yönetimin tüm güzel unsurları gerçekleşiyor. Rahmetli Neşet Ertaş türküsünde şöyle der, 'Özü gülmeyenin yüzü gülmez'. Bir insanın yüzü gülüyorsa bilin ki o kişi samimidir. Muratpaşa'da biz bunu gördük. Başkanından personeline, meclis üyesinden muhtara kadar."

Yemek sonunda Kaymakam Cevdet Can, Şair Sıtkı Tarancı'nın bir şiirini okudu:

"Bir memleket isterim / Gök mavi, dal yeşil tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun / Memleket isterim ne başta dert ne gökte hasret olsun. / Kardeş kavgasına bir nihayet olsun / Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun / Kış günü herkesin evi barkı olsun. Bir memleket isterim yaşamak sevmek gibi gönülden olsun / Olursa bir şikayet ölümden olsun."

Salondaki davetliler Can'ın şiirle vedasını ayakta alkışladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Can Ümit Uysal Muratpaşa Tokat Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title