Haberler

Vatbo Başkanı Memduhoğlu'dan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, Ramazan bayramı ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, Ramazan bayramı ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Memduhoğlu, bayramların birlik, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma olduğunu ifade ederek,mesajında şu ifadeleri kullandı; "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznünü yaşarken, aynı zamanda Kadir Ğecesi'ni idrak etmenin sevincini yaşayacağız. Millet olabilmenin önemli özelliklerinden biri hüzün ve sevinçte birlikte hareket etme, bütün toplumun aynı duyarlılığa sahip olmasıdır. Geride bıraktığımız her bayram da bu birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir. Özellikle bulunduğumuz dönem içerisinde gereksinimimiz olan en önemli şey budur. Başta İslam alemi olmak üzere tüm hemşerilerimize güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha coşkulu ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyor, tüm günlerinin bayram havasında geçmesini temenni ederek sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title