Haberler

Varto Milli Eğitim Müdürü Avcı'ya Veda Yemeği

Muş’un Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı’nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı veda yemeği verildi.

Muş'un Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı'nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasından dolayı veda yemeği verildi.

Bir lokantada verilen iftar yemeğine Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulnasır Sever, eski Şube Müdürü M. Sait Turan, okul müdürleri ve öğretmenler ile Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A. Nasır Sever, "Milli Eğiti Müdürümüz Basri Avcı'nın Muş'a atanmasından dolayı arkadaşlarımızla aldığımız kararla yemek vermeyi uygun bulduk. Onun için bu yemekte beraber olduk. Kendisine bundan sonraki yaşamından başarılar dilerim" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çalışanlar adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı'ya plaket veren eski Şube Müdürü M. Sait Turan ise, "Milli Eğitim Müdürümüzle iki yıl bir çalışmamız oldu. Güzel bir çalışmamızda oldu. Onun için aramızdan ayrılmasını istemiyoruz. Ama bir nöbet değişimidir. Ben arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ederim" dedi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Varto Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı ise, "Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 2 yıl beraber oldum. 25 aylık süreç içerisinde hitap ettiğim kesime yönelik vicdanlı ve dürüst olmaya özen gösterdim. Şunu biliyorum ki hayat felsefemde vicdanlı ve dürüst olmak, hesaplı olmaktan her zaman daha iyidir. Hesaplı olmak insanı makam mevki sahibi yapar. Ama vicdanlı ve dürüst olmak insanı insan yapar. O yüzden inanıyorum ki bunun hakkını siz verirsiniz. Benimle birlikte sizler yürüdünüz. İnşallah eksik bir şey bırakmamışızdır. Hizmetlerimizi yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Yapamadıklarımız ya da eksiklerimiz varsa o da benimdir. Bugüne kadar istemeyerek birilerinizi kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Varto Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

HATİCE YENER:

sayın müdürüm; ilçemize çok iyi hizmetler yapmış olmanızdan dolayı size teşekkür ederim. lakin, vizyonunuz ile işiniz, hiç bir biriyle örtüşmüyor. vizyonunuz bir eğitimcinin güler yüzlü olması icap ederken . sizde daha farklı bir görüntü var. O DA ÇOK SERT BİR GÖRÜNTÜ. o görüntüde yapmış olduğunuz tüm bu hizmetleri, maalesef silip götürüyor. bu sebeple görüntü imajınıza biraz daha dikkat ederseniz sanırım daha iyi olur. eleştiriyi dikkate alacağınız umuduyla YOLUNUN AÇIK OLSAUN

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title