Haberler

Varto'da Kız Öğrencilere Seminer Verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü uzman ekipleri, Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Varto ilçesindeki kız öğrencilere "Gençliğe ilk Adımlar" ile "Ergenlikte Arkadaş Seçimi" konularında seminer verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü uzman ekipleri, Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Varto ilçesindeki kız öğrencilere "Gençliğe ilk Adımlar" ile "Ergenlikte Arkadaş Seçimi" konularında seminer verdi.

Varto Kültür Merkezinde, yaşları 13 ile 18 olan yaklaşık 250 öğrenciye, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Sıdıka Daban ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sedat Tunç tarafından seminer verildi.

Seminerde, ergenlik döneminde fiziksel, sosyal ve zihinsel anlamda büyük değişiklerin yaşandığı, çocukluktan ergenliğe uzanan yolda çözümlenmesi gereken pek çok problemin olduğu, ergenlik döneminde kimlik bilinci oluşturmanın büyük önem taşıdığı belirtildi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Varto Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title