Haberler

Vanlılar Excimer Lazer Cihazından Memnun

Van’daki Urartu Göz Merkezi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Excimer Lazer cihazı, hastaları sağlığına kavuşturuyor.

Van'daki Urartu Göz Merkezi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Excimer Lazer cihazı, hastaları sağlığına kavuşturuyor.

Türkiye'de sadece 12 ilde bulunan ve halk arasında 'göz çizdirme veya gözlüklerden kurtarma' cihazı olarak bilinen Excimer Lazer cihazının Urartu Göz Merkezi tarafından Van halkının hizmetine sunulması, herkesi memnun etti. Yıllardır gözlerinden dolayı rahatsız olan vatandaşlar Excimer Lazer cihazı sayesinde sağlıklarına kavuştuklarını belirttiler. Daha önce uzağı görmediğini ve bu nedenle arkadaşlarını tanıyamamaktan dolayı büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Yunus Emre Kahraman adlı vatandaş, "Daha önce çevredeki şeyleri iyi göremiyordum. Dolayısıyla karşımdaki kişiyi de bulanık görmemden ve onları bazen tanıyamamamdan dolayı çok sıkıntı yaşıyordum. Arkadaşlarım durumumu bilmedikleri için yanlış anlıyorlardı. Bende Urartu Göz Merkezi'ne geldim. Daha önce yaptığım araştırmalar neticesinde operasyonun ve sonrasının ağrılı geçeceğini düşünüyordum. Ancak bunun tam tersi oldu. Yaklaşık 80 gündür gayet iyi görüyorum. Çok mutluyum. Ben Urartu Göz Merkezi doktorlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli Öğretmen Lütfü Şahır ise, "Benim sol gözümde çocukluktan beri ufak bir tembellik vardı. Daha sonra diğer gözümde de katarakt oluştu. Bu nedenle araba kullandığımda zorlanıyordum. Urartu Göz Merkezi'ne geldim. İlk önce tembel olan gözümü ameliyat ettiler. 10 dakikalık bir operasyondan sonra yüzde 15 gören gözüm şu anda yüzde 40 görüyor. Bir ay sonra da katarakt ameliyatı oldum. Sanki parmağına bir diken batar gibi bir ağrıdan sonra şimdi çok mükemmel görüyorum. Hiçbir problem yaşamadım. 60 yaşındayım şu anda 15 yaşındaki biri gibi görüyorum. Bizlere gösterdikleri ilgi ve başarılı ameliyatlarından dolayı Urartu Göz Merkezi doktorları ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştular.

Urartu Göz Merkezi doktorları Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu ve Baran Bari İlhan ise, vatandaşların memnuniyetinin kendilerini de memnun ettiklerini belirterek, "Her zaman Van halkına en iyi sağlık hizmetlerini sunabilmek için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Onların memnuniyeti bizim de memnuniyetimizdir. Bu düşüncelerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz" dediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Kahraman Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title