Haberler

Vanlı Tekvandoculardan Büyük Başarı

Güncelleme:

Türkiye Tekvando Federasyonu ile Güney Kore Büyükelçiliğinin Siirt'te düzenlediği turnuvada, Vanlı sporcular birinci oldu.

Türkiye Tekvando Federasyonu ile Güney Kore Büyükelçiliği tarafından Siirt'te düzenlenen turnuvada Vanlı sporcular birinci oldular.

Türkiye Tekvando Federasyonu ile Güney Kore Büyükelçiliği tarafından yürütülen "Tekvandoğu" projesi kapsamında Siirt'te şampiyona düzenlendi. Diyarbakır, Siirt, Mardin illerinden de sporcuların katıldığı turnuvaya Van'dan 10 kız ve 6 erkek tekvandocu katıldı. Standart Punse dalında tatemiye çıkan Vanlı sporcular takım halinde yarıştıkları turnuvadan şampiyon olarak ayrıldılar. Derece elde eden sporculara ödüllerini Güney Kore Büyükelçisi Sangkyu Lee, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ve Siirt Valisi Ahmet Aydın verdi.

Turnuva sonunda 'Tekvandoğu' projesi hakkında bilgi veren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Cüneyt Gülçek, Güney Kore Büyükelçiliği ile Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen bir proje olduğunu söyledi. Gülçek, "Türkiye Tekvando Federasyonu ile Güney Kore Büyükelçiliği tarafından proje kapsamında Van'da İsmail Hakkı Tonguç ve Kerim Tuncer Ortaokulu spor salonlarında çalışma yürütülmektedir. Her iki okulumuzda toplamda 60 sporcu bu proje kapsamında destekleniyor. Siirt'te düzenlenen Van, Mardin, Diyarbakır ve Siirt illerinin katıldığı turnuvada Standart Punse dalında takım halinde birinci olduk. Bir yıl önce Van'da başlatılan bu projeyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Sinir de fazlasıyla ilgilenmektedir. Ben bu projede emeği geçen Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Güney Kore Büyükelçiliği ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e çok teşekkür ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güney Kore Türkiye Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title