Haberler

Van'ın Enleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Van Ekonomist Dergisi’nin organize ettiği “Van’ın Enleri” araştırma sonucunda halkın oyları ile birinci seçilenler kahvaltıda bir araya geldiler.

Van Ekonomist Dergisi'nin organize ettiği "Van'ın Enleri" araştırma sonucunda halkın oyları ile birinci seçilenler kahvaltıda bir araya geldiler.

Bak Hele Bak Kahvaltı Salonu'nda bir araya gelen enler, Van'ın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Van Ekonomist Dergisi İmtiyaz Sahibi Zeki Yiğit, Van'ın Enleri Ödülleri araştırmasının 2016 ve sonraki yıllarda devam edeceğini ifade ederek, aday gösterilen ve ödül törenine katılım gerçekleştirenlere teşekkür ederek, birinci seçilenleri tekrar tebrik ettiğini dile getirdi.

En Başarılı Kamu Kurum Yöneticisi seçilen Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve diğer birincilerin katıldığı kahvaltı tek tek söz alarak konuşan birinciler, ödül töreni sonrası ilgiden ve geri dönüşümlerden memnun olduklarını belirterek, bu tür organizasyonların Van'a değer kattığını ve devamını dilediklerini söylediler.

Derginin düzenlediği anket çalışması www.vaninenleri.com sitesinden yaklaşık 4 ay sürmüş ve ödül hak kazananlar YYÜ'de düzenlenen törenle ödüllendirilmişti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Yiğit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title