Haberler

Van Gölü´Nde Ölüm Kalım Mücadelesi Veren 7 Kişi Kurtarıldı

Van'da Yaptıkları Salla Van Gölü'ne Gezintiye Çıkan 7 Genç, Salları Batma Tehlikesi Geçirince Van Gölü Sularına Atladı. Van Gölü Sularında Çırpınan Gençler, Jandarma ve Arama Kurtarma Ekipleri Tarafından Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı. Boğulma Tehlikesi Geçiren 7 Kişi Hastaneye Kaldırıldı.

Van'da yaptıkları salla Van Gölü'ne gezintiye çıkan 7 genç, salları batma tehlikesi geçirince Van Gölü sularına atladı. Van Gölü sularında çırpınan gençler, jandarma ve Arama Kurtarma ekipleri tarafından boğulmaktan son anda kurtarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Van Gölü kıyısına yakın olan Ferit Melen Havaalanı yakınlarında meydana geldi. Yaşları 12 ile 24 arasında değişen 7 kişi, tahta parçalarında yaptıkları derme çatma salla Van Gölü'nde gezintiye çıktı. Bir anda batma paniğe kapılan 7 kişi kendilerini Van Gölü sularına attı. Çok iyi yüzme bilmeyen gençlerin çırpındığını uzaktan gören bir vatandaş, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve Arama Kurtama ekipleri botlarla çocukların bulunduğu bölgeye hareket etti.

Van Gölü'nde ölüm kalım mücadelesi veren 7 gence ulaşmayı başaran ekipler, suda çırpınan gençleri çıkararak bota bindirdi. Son anda boğulmaktan kurtarılan gençler, daha sonra sahilde bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak müşahade altına alındı. 7 gencin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title