Haberler

    Van Gaal: Savunma Oyuncusuna İhtiyacım Var

    Güncelleme:

    Kırmızı Şeytanların deneyimli hocası takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu ama savunmaya takviye yapılmasını istedi.

    Manchester United'ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal, kadroya en az bir defans oyuncusu transfer edeceklerini söyledi.

    İtalya ekibi İnter ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Gaal, "Önceliğimiz savunmaya bir oyuncu takviye etmek. Gördüğünüz gibi üç maçta da iyi futbol oynadık. Fakat defansa en az bir oyuncu transfer etmemiz lazım. Biliyorsunuz ki bir çok defans oyuncusu takımdan ayrıldı." ifadelerini kullandı.

    Kırmızı Şeytanlar, gelecek sezon için Luke Shaw, Ander Herrera ve genç yetenekler Reece James, Michael Keane ve Tyler Blackett'i kadroya kazandırmasına rağmen, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand ve Patrice Evra gibi takımın önemli savunma silahlarıyla yollarını ayırmıştı.

    Savunmaya takviye yapması beklenen United, Arsenal'in deneyimli savunma oyuncusu Thomas Vermaelen ile ilgilenmesine rağmen transferde son kararı Arsenal menajeri Arsene Wenger verecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title