Haberler

Van'da Eylem Hazırlığındaki PKK'lılara Operasyon

Güncelleme:

Van'da eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. Çıkan çatışmada bir PKK'lı ölü ele geçirildi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir terörist ölü, bir terörist yaralı ele geçirildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDA YAKALANDILAR

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Hacıbekir Mahallesi'nde eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik operasyon düzenledi.

ÇIKAN ÇATIŞMADA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerinin geçiş güzergahında yola el yapımı patlayıcı yerleştiren teröristler, el bombasıyla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada terör örgütü mensuplarından biri ölü, diğeri yaralı ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT BULUNDU

Bölgede arama yapan güvenlik güçleri, yola ve rögara yerleştirilmiş içerisinde el yapımı patlayıcı bulunan mutfak tüpü, antitank mayını, iki el bombası, silah ve bu silaha ait mühimmat buldu.

Uzaktan kumandalı düzeneğe sahip olduğu tespit edilen patlayıcılar etkisiz hale getirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (93)

TÜRKİYE CUMHURIYETI :

Sağ yakalamayin itleri arkadaş .

42
6
yanıtYanıtla
Zaza bingöl:

Bir zamanlar buralarda umut wardi baris wardi, herkes zenginde olmasa mutluydu, mahalleler arasi herkes birbirini tanirdi sewerdi ama cözüm Sürecinden istifade sokaklara daha önce hic görmedimiz insanlar geldi siz kürtsünüz dediler nerdeyse her sokaga dernekler actilar 10-15 yaslarindaki gencleri kandirip siz siwil sawunmasiniz diye ellerine silah tutusturdular, hatta imam hatip mezunu saygili genclerimiz yasli dedelerimizi gözlerimiz önünde tekmelediler yerlerde sürüklediler herkesi korku sardi ölüm korkusu colugunu cocugunu kaybetme korkusu, sora ewlere delilkler acildi hedepli belediyelerinde yardimiyla is makinalariyla heryeri tonlarca bomba yerlestirmisler, ewlerIn en mahrem yerlerine bombalar yerlestirip cogu insan ewsiz yurtsuz kaldi yasli bir teyzenin feryatlari bugün gibi gözlerimin önünde we sonuc ser ittifaklarinda destegiyle öz yönetimler ilan edilmesi we terürin en üst sewiyede acimasizca yüzü, dewlet sirf siwillere bisey olmasin diye werdigi onca zaiyat, bir kobani bahane edilerek katledilen masum yasin börü we arkadaslari, camilerin dahi dag kadrolarindan gelenlerin mesken tutmasi icki icip sabahlara kadar cami hapörlerinden pekeke marslarinin calinmasi, islamin en kutsal degeriyle alay edilmesi, kuranlarin yakilmasi, hedepe oy wermeyenelerin desifre edilip ewlerinin yakilmasi bunu iyi okuyun anlayan anlar ne demek istediklerimi

39
1
yanıtYanıtla
İŞTE GERÇEK:

Hakkaride polis okulları yakıyor, Neden haber yapmıyorsunuz ?

3
32
yanıtYanıtla
Turk:

Polis yakıyorsa eğer mutlaka yakılması gerekmistir

yanıt9
yanıt2
Mördak:

noldu fistanlılar leş olup geberiyor diye zoruna mı gidiyor polise iftira atıyorsun ! okulları pkklı zerdüştlerin yaktıklarını, yıktıklarını, talan ettiklerini, mevziler kurup buralardan polise ve askere saldırıdığını niye yazmamışsın keko ???

yanıt6
yanıt2
YALANA CEVAP:

KESİN SENİN eşeklerdir ya da fistanlılar

yanıt7
yanıt2
Kemal:

hepsinin kafasına sıksaydınız ben anlamıyorum devlet neden bu vatan hainlerini sağ ele geçirmeye çalışıyor.

29
4
yanıtYanıtla
YİLMUT:

aman yaralı teröristi ihmal etmeyin. . . hastahaneye yatırın. . . iyi bakın, semizleşsin, . . . iyileştirin. . . sonrada kaçsın. . . . gidip PKK ya katılıp askerlerimiz öldürmeye devam etsin. . . !!!!ARKADAŞ BULDUĞUN YERDE GEBERTMEZSEN BU İŞİN SONU GELMEZ. . . İŞİNİ HEMEN ANINDA BİTİRECEKSİN. . . ACIRSAN ACINACAK HALE DÜŞERSİN. . . !!!

27
5
yanıtYanıtla
???:

haydi vanlı askerini ülkesini seven dostlarım dediğim gibi pkk gölgesinden korkar oldu kürt kardeşlerim oraları dar edecek pkk için kaçan kurtulacak ülke sınırları içinde kalan pkk lı zaten bitecek kaç gündür pkk nın sonunun geldiğini söylüyorum çünkü kürt kardeşlerim ecel gibi enselerinde uyandık artık kim napar pkk lı bit torbalarını. haydi dostlarım kürt gardaşlarım

24
6
yanıtYanıtla
???:

ölen pkk lıların askeri silahlardan değil kürt vatansever ülkesini sevenlerin silahlardan çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiğini göreceksiniz biraz dikkatlı inceletme yaparsanız sonunuzun gelmesinin yakın olduğunu göreceksiniz ben biliyorum sizde biliyorsunuz zaten

yanıt9
yanıt3
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title