Haberler

Menfeze Tuzaklanmış El Yapımı Bombanın İmha Anı Görüntülendi

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran ilçesinde menfeze tuzaklanmış 600 kilogram amonyum nitratın kullanıldığı el yapımı patlayıcı imha edildi. İmha anı kameralar tarafından görüntülendi.

Van'ın Çaldıran ilçesinin girişinde yapılan aramalar sırasında menfeze tuzaklandığı tespit edilen 600 kilogram amonyum nitratın kullanıldığı el yapımı patlayıcı ekipler tarafından imha edildi. İmha anı kameralar tarafından görüntülendi.

600 KİLOGRAM AMONYUM NİTRATIN KULLANILDIĞI PATLAYICI TESPİT EDİLDİ

Dün öğle saatlerinde Çaldıran Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ilçe girişinde yaptığı aramalar sırasında menfeze tuzaklanmış 600 kilogram amonyum nitratın kullanıldığı el yapımı patlayıcı tespit edili.

KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE İMHA EDİLDİ

El yapımı patlayıcı ekipler tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi. El yapımı patlayıcının imha edilme anı kameralar tarafından görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaldıran Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

GONYA''LI:

yazikya adamlar o kadar malzemeyi saklamislar insan bosa patlatirmi onu yakaladiginiz hainleride oraya toplayip baglayacaksinki gunahsiz insanlarin icinde bomba patlatmanin ne demek oldugunu anliycaklar bosa gitmis o kadar amonyum nitrat

4
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

SONRADA BARI$ DERLER SONRADA FA$IST DERLER SONRADA TEPELERINE VURULUNCA BARI$ BARI$ DERLER DINSIZ IMANSIZLAR I$IDDEN FARKINIZ NE?? O YOLDAN KIMIN GECECEGINI KIM BILIYOR BIR OTOBÜS SIVILDE BIRMINIBÖS DE PISLIKLER NE YAPTIGINIZI GÖZÜNÜZ GÖRMEZ BARI$ DERSINIZ

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title